0
0
Подарунки покупцям

Що врахувати при виборі газової колонки?

Що врахувати при виборі газової колонки?

Встановивши газову колонку, ви назавжди забудете про такі проблеми як відключення гарячої води або її недостатня температура. Зараз вам можуть бути запропоновані різні водонагрівальні прилади, однак найчастіше вибір припадає саме на газову колонку. Її популярність виправдовується високою ефективністю, надійністю і простотою користування. При виборі, вирішальному чинником є ​​низька ціна на паливо і економічність в його споживанні.


  

 


Сьогодні, газові колонки модернізовані. Використовуючи вітчизняні моделі, доводилося виконувати ряд дій для включення приладу. Зараз, завдяки широкому асортименту імпортних моделей, ви позбавите себе від зайвих дій. Крім того, колонки обладнані автоматичним розпалом або пьезорозжігом.




Вибираючи газову колонку, як і опалювальний котел, в першу чергу необхідно визначитися з системою вентиляції. Тут два виходи: якщо у вас є димохід, то ваш варіант це газові колонки димохідні, в разі його відсутності - газові колонки бездимохідні. Також виділяють газові колонки турбовані, які відносять до бездимохідні колонок. Таким чином, димохідні колонки найчастіше використовують в приватних або заміських будинках, а бездимохідні колонки відмінно підходять для приміщень квартирного плану.


Основною відмінністю двох цих видів колонок є вид камери згоряння. У димохідних колонках камера згоряння відкрита, тому необхідна наявність димоходу, і вентиляція відбувається природним шляхом. У бездимохідних колонках камера згоряння закрита, тому існує спеціальна схема виведення відпрацьованих газів за допомогою штучної системи вентиляції. Завдяки пристрою бездимохідних колонок, вони є більш зручними, тому що виробляється необхідна штучна тяга і вони не залежать від погодних умов. Турбірованная газова колонка відрізняється тим, що розпал полум'я проводиться турбіною. В інших колонках розпал здійснюється від сірника, від пьезоконтактов або від батарейки. Також, турбіраванние колонки відрізняються цікавим дизайном і своїми більш копмактнимі розмірами. Однак, суттєвим їх мінусом є досить висока ціна.


   

 

Для особливих цінителів комфорту існують газові колонки, в яких потужність регулюється автоматично. Такі колонки ще називаються - газові колонки з модуляцією полум'я. Сутність такої колонки в тому, що ви самостійно задає необхідну температуру води і вона залишається такою протягом всього часу. Це дуже зручно, адже тепер вам не потрібно регулювати температуру води відкриваючи або закриваючи крани. Для зменшення температури досить встановити меншу потужність.


Коментарі